2 Kasım 2013 Cumartesi

YAHUDİLER!!!

Dünyanın dört bucağına yayılan Yahudiler devletsiz,hükümetsiz ve ordusuz yaşadılar,iki büyük güçle kendilerini savundular.Para ve zeka.Yahudiler kılıç kullanmadılar amma altının daha keskin olduğunu anladılar.Onlar kendilerini altınla müdafaa ettiler.Florinler(Avrupa parasal birliğinden önce Hollanda'da kullanılan ulusal para birimi) onların mızrakları,dukalar(dükler) kılıçları,sterlingler(sterlinler) tüfekleri,dolarlar makineli tüfekleridir.Yahudiler kendilerini savunabilmek için kapitalist oldular.

Bugünün Avrupa'sı,Yahudi yöneticilerin,sanatkarların,ilim adamlarının ve zenginlerinin büyüsü altındadır.Muhtelif milletlerin içinde doğup,büyümüş,muhtelif araştırmalara girmiş Alman,Fransız,İtalyan.. şair,matematikçi,filozof veya antropolojist olan Yahudilerin müşterek gayeleri,kabul edilmiş hakikatlerden insanları şüphelendirmek,yüksek olanları alçaltmak,temizleri kirletmek,sağlam görüneni sarsmak ve hürmet edileni ayaklar altına atmaktır.

Yahudiler kendi nefsinde korkunç iki ucu birleştiriyor.Madde sahasında despot,fikir sahasında anarşisttir.Ekonomide hizmetçimiz,fikirde kurbanımızsınız.En kudretli para putunun önünde sizleri diz çöktürdük dediler.Dünya ticaret imparatorluğunu kurdular.Bu imparatorluğun kralı para,vatanı dünya,tebaası Yahudilerdir.Sermayelerini kültüre yönelterek,basına-yayına yön verdiler.
En büyük gazetelerin en büyük hissedarları onlar oldular.Önde görünen paravandır,onlar arkada gizlidir,o gazeteler Yahudi patronları aleyhinde yazı yazamaz...

  1. NOT:Her ulusu ayağa kaldıran bir ideoloji vardır;fakat Müslümanları sadece İslamiyet kurtarmıştır!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder